Glazen schuifdeuren

2 erg mooie schuifdeuren die wij geplaatst hebben voor Martens Glas Design.

 • functioneel, optioneel met soft-stop closing en opening.
 • ruimtebesparend, deze deuren zouden bv. in een wand of achter een kast kunnen lopen.
 • vrij keuze aan toepasbaar glas.

Contacteer ons voor verdere informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf.

Nieuw douchebeslag

Een nieuw schuifdeur systeem van Baka van hoge kwaliteit RVS.

 • Leverbaar in geborsteld of gepolijst RVS
 • Verkrijgbaar in meerdere opstellingen
 • Compleet systeem waar u jarenlang plezier van zult hebben
 • Easy-to-install, door ons voorbereid of compleet gemonteerd.

Hieronder 2 voorbeelden zoals wij ze hebben gemonteerd voor Martens Glas Design, 1 x recht en 1 x haaks.


Beloopbaar glas

Voor Glasdesign BV plaatsen wij 12 beloopbare glazen panelen ten behoeve van de verdiepingsvloer in een nieuw kantorenpand.

Ongetwijfeld dat dit een erg mooi resultaat geeft als alles klaar is, combinatie van het staal, glas en oude elementen geven dit pand een unieke uitstraling. Het betreft hier het oude treinstation van Delft.

 

"uit de oude doos" Van Nelle, Rotterdam

Een paar jaar geleden plaatsen wij in opdracht van HSM Glas voor van Dijken Glas beleving een glazen vergaderruimte, op zich niets speciaals echter wel wanneer het geplaatst wordt in een monumentaal pand namelijk de voormalige Van Nelle fabriek in Rotterdam en het glas met maar 5mm speling in de lift past, wanneer blijkt dat de lift alleen een onder- en bovenkant betreft en de wanden dus bewegen tijdens de lift wordt deze klus alleen maar lastiger.

Opgebouwd uit 10mm gehard installatieglas voorzien van allerlei sparingen om rond het oude- én het nieuwe sprinklersysteem heen te kunnen werken, uiteraard moest alles behouden blijven.
Aan de voorzijde voorzien van een Dorma Manet schuifdeur welke volledig aan het glas bevestigd is.

Een mooie klus.

aan de Belgische kust (de Haan)

Martens Glas Industrie uit België gaf ons de opdracht glazen schuifdeuren te monteren in een residentie complex aan de Belgische kust. Wij hopen dat we hiermee een mooie opdracht voor hun hebben binnengehaald.

Systeem: GM Toproll, erg slank, stil en soepel. Optioneel met soft-stop systeem en in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u gebruik maken van dit formulier

Balustraden

Voor Martens Glas Design plaatsten wij 2 glazen balustraden. Deze gelaagd/geharde ruiten zijn gezet in een speciaal hiervoor ontwikkeld U-profiel, dit profiel kan ingebouwd worden maar kan ook achteraf op een reeds bestaande vloer opgebouwd worden.


Glazen meubelen, kasten, tafels e.d.

Door gebruik te maken van UV-verlijming, reguliere verlijming, profielen- en/of verbinders is het maken van glazen meubelen ábsoluut mogelijk... Voor informatie of prijsaanvraag kunt u gebruik maken van dit formulier

Voor Alvista BV maakten wij samen met van Dijken Glas een glazen vitrinekast voor Puccini in Amsterdam. Compleet UV-verlijmd zonder enige andere verbinding. Het resultaat mag er dan ook zijn, al vinden wij zelf...
 

 • lange levensduur door de permanente hechteigenschappen van UV-lijm
 • geheel naar eigen ontwerp, eventuele kleur of design te realiseren
 • easy-to-clean, perfect als vitrine. Behoudt zeker het ruimtelijke effect in uw ruimte
 • doordat de lijm 100% transparant opdroogt, ziet u na het uitharden niets anders dan glas